MARDİN / KIZILTEPE - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Ock

Bakanlığımız tarafından öğrencilerimize gönderilen ''Konu Tekrar Testleri'' kitaplar dağıtıldı.

Ock

Okulumuz ''Bilinçli Tüketici Kulübü'' öğretmenleri Gülsün BUYUN ve Büşra İKİZOĞLU rehberliğinde  ''Enerji Tasarrufu Haftası'' ile ilgili öğrencilerimizin pano etkinliği.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı  ile Türk Patent ve Marka Kurumu işbirliğinde Türkiye'nin teknolojik ve endüstriyel gelişmesine katkıda bulunmak üzere okul ve kurumların yönetici, öğrenci ile öğretmenlerinde sınai mülkiyet farkındalığını artırmak, bu kurumlarda yürütülen proje ve faaliyetler sonucunda ortaya çıkan yeniliklerin ve fikri ürünlerin sınai mülkiyet hakları kapsamında korunmasını sağlamak amacıyla Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce bilgilendirici içeriğe sahip afişler hazırlanmıştır.  Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak afişlere ulaşabilirsiniz.

Ara

12. sınıf öğrencilerimize yönelik 3. Kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Ara

Okulumuz ''Felsefe ve Düşünce Eğitimi Kulübü'' öğretmenleri Abdullah ENEZ, Metin KILIÇ ve Nezahat Meltem EZEROĞLU  rehberliğinde  ''Dünya Felsefe Günü'' ile ilgili öğrencilerimizin pano etkinliği.

Ara

Okulumuz ''Değerler Kulübü'' öğretmenleri Şekip AYDIN, Ferhat VURAL, Sema KAPLAN rehberliğinde  ''Mevlana haftası'' ile ilgili öğrencilerimizin pano etkinliği.

Ara

Okulumuz ''Engellilerle Dayanışma Kulübü'' öğretmenleri Sevcan ÇEVİK, Derya GÖKDEMİR rehberliğinde  ''Dünya Engelliler Günü'' ile ilgili öğrencilerimiz pano hazırlamışlardır.

Ara

Okulumuz ''Spor Kulübü'' öğretmenleri İbrahim IŞIK, Ramazan BALTACI, Selami KUZU rehberliğinde  ''Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'' ile ilgili öğrencilerimiz pano hazırlamışlardır.

Ara

Okulumuz ''Değerler Kulübü'' öğretmenleri Şekip AYDIN, Ferhat VURAL, Sema KAPLAN rehberliğinde  ''Organ Bağışı ve Nakil Haftası'' ile ilgili öğrencilerimiz pano hazırlamışlardır.

Kas

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.

M. Kemal ATATÜRK

Nis

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel müdürlüğünün düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasında il ikincisi olan öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ASLAN tarafından tebrik edilerek ödüllendirildi.

Mrt

Bağımsızlığımızın temellerinin atıldığı, millet olma bilincinin yerleştiği, bu toprakların vatanımız olduğunu tüm Dünya milletlerine haykıran ''18 Mart Çanakkale Zaferimizin'' 106. yılı dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

May

Anneler Günü Münasebeti ile Okulumuz, Veli Anneleri Okulumuza Davet Etti. Şarkılar , Korolar , Konuşmacılar , Yemekler Eşliğinde Annelerin Yüzünde Güzel Tebessümler , Duygulanmalar Yaşandı...

May

Bir aracin çarparak yaraladığı kopeğin, yetkilileri arayarak tedavi altına alınmasını sağlayan ögrencilerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayi tebrik ederiz.

May

OKULUMUZDA YAPILAN SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLARI:

DOKUZUNCU SINIFLARDA 9/D

ONUNCU SINIFLARDA        10/B

ONBİRİNCİ SINIFLARDA    11/A

birinci olmuştur. Tüm çocuklarımıza emeklerinden dolayı eşekkür eder bu 3 sınıfı ayrıca kutlarız.