T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / KIZILTEPE - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

E TWİNNİNG PROJESİ

 Okulumuz geçen yıllarda olduğu bu sene de eTwinning de varız diyor. Müzesiz Okul Kalmasın Projesi ile yola çıkan okulumuz tarihsel,kültürel,sosyal alanları kapsayan çalışmalar yapmayı hedeflemektedir.

Müzesiz Okulu Kalmasın Projesi farklı ülkelerden,farklı illerden farklı okullardan oluşan öğretmen ve öğrencilerin bir araya gelerek oluşturduğu  bir projedir.

 Projemizin amacı hakkında açıklama yapan sorumlu öğretmenimiz İdris Oktay, öğrencilerimize, Özellikle bulunduğumuz çağda fazlaca gereksinim duyduğumuz iyilik, yardımlaşma, kültürel,sosyal, Tarihsel ve saygı gibi duygu ve değerleri benimsetmeyi hedeflediğimiz projemizde; Mart ayından itibaren müze ziyaretleri,tiyatro gösterileri ve kütüphane gezilerine yer verdik.

Bu ziyaretler sayesinde Okulumuzda oluşturacağımız müze hakkında bilgi sahibi olduk. Öğrencilerin etkinlik ve ziyaretleri yerinde yaparak, Eğitimdeki yaparak yaşayarak öğrenme ilkesini de derinleştirmiş oldular. Mayıs ayı içerisinde okulda kuracağımız Müze Sergimizle Projemizi sonlandıracağız.”dedi.

 Projemiz Türkiye’de 4 farklı okul ile Azerbaycan’dan 2 farklı okulla paydaş olan bir E-twnining projesidir. Bu projeyi felsefe öğretmenlerimiz İdris Oktay yürütürken,11/A Sınıfından Hasan, Gülşah, 11/B Sınıfından Davut,Ersin Saliha Deniz, 11/C Sınıfından Sedanur isimli öğrencilerimiz katılım sağlamaktadır.

https://youtu.be/nkjeoLTbWQg

25-05-202325-05-202325-05-202325-05-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.05.2023 - Güncelleme: 25.05.2023 13:07 - Görüntülenme: 276
  Beğen | 6  kişi beğendi